Een veilige werkplek, thuis en op kantoor

Begrijpelijke ICT voor het MKB

Toren7

De solide werkplekoplossing

Veilig thuiswerken

Waarom zou een werknemer thuis niet dezelfde mogelijkheden hebben als op kantoor? Een van de redenen kan zijn dat jouw organisatie de veiligheid van de data te belangrijk vindt.

Toren7 heeft een zeer betrouwbare werkplekoplossing voor zowel op kantoor als thuis. Hiermee log je overal op dezelfde eenduidige manier in. Dat kan vanaf een laptop, desktop, Zero Client of Thin Client. Toren7 zorgt ervoor dat de ervaring exact gelijk is.

Om veilig te kunnen werken neemt Toren7 de volgende maatregelen voor je uit handen:

  • We installeren een tweetraps inlog beveiliging
  • Onze firewalls houden ongewenste bezoekers buiten je netwerk
  • We scannen je mailverkeer op virussen en malware
  • je anti-virus software wordt door ons up-to-date gehouden
  • Als je kiest voor een Zero-cliënt systeem, kies je voor de hoogste betrouwbaarheid

Veilig thuiswerken met behulp van Toren7

Werkplekken in de Cloud

Werkplekken in de cloud

Een werkplek van Toren7 is een moderne digitale werkomgeving, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Het biedt jou en je medewerkers een veilige werkplek die altijd en overal op ieder apparaat beschikbaar is, zowel op kantoor als thuis. Dat verhoogt de productiviteit en zorgt voor een zorgeloze IT-omgeving.

Toren7 ontzorgt. Geen IT stress meer. Onder andere het uitvoeren van updates, toepassen van veiligheidsmaatregelen, het aanmaken van mailboxen en het toevoegen van nieuwe gebruikers nemen wij uit handen. De mogelijkheid van thuiswerken is met de oplossingen van Toren7 vanzelfsprekend, net zoals “beeldvergaderen” via Microsoft Teams.

Veiligheid

De grootste uitdaging van hedendaagse ICT-oplossingen zit hem niet meer in de infrastructuur, maar in de beveiliging van je netwerkomgeving en daarmee jouw data.
Om die reden staat veiligheid in de oplossingen van Toren7 op nummer 1. Wij beheren al het verkeer dat van buitenaf in jouw netwerk terecht komt. Middels firewalls, virusscanners, mailscanners en up-to-date systeemhardware bieden wij een zeer hoge mate van veiligheid voor internet op kantoor en thuis. Al je mailverkeer wordt door ons gescand voordat het in je mailboxen wordt afgeleverd.

Werkplekken in de Cloud

Thin Client en Zero Client

Iedere computer in het netwerk is een potentieel “hackbaar” apparaat. Zelfs Thin Clients hebben een operating systeem waarmee ze verbinding maken met het internet. Dat betekent dat ook een Thin Client “gehackt kan worden”.
Toren7 is leverancier van Zero-Clients. Deze systemen hebben geen operating software, maar maken vanuit de hardware rechtstreeks contact met een server van waaruit jij kunt inloggen. Dit betekent minder risico’s en geen updates van systeemsoftware.

Zero Client

Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft biedt met het Microsoft 365 programma een volledig office automatiseringspakket aan. De continue doorontwikkeling hiervan biedt kansen voor bedrijven in het MKB. Toren7 levert het volledige Microsoft 365 programma. Zowel in de Cloud als lokaal op jouw eigen server. Wij beheren jouw software en zorgen voor een probleemloze ICT-omgeving. Vergaderen via Microsoft Teams of gebruik maken van Microsoft Rooms? Wij regelen het voor je. Maak je nooit meer druk om het aanmaken van mailboxen, maken van back-ups of het installeren van updates. Wij zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent met jouw software.

  • Office 365/Microsoft 365;
  • Teams;
  • Rooms;
  • Beveiligde mailboxen;
  • Gedeelde documenten.

Microsoft 365

Wifi-oplossingen

Wifi

Een snel en probleemloos draadloos netwerk is op veel kantoren geen vanzelfsprekendheid. Wegvallende verbindingen, traag internet en uitval zijn ergernissen die vaak voorkomen. Toren7 levert een solide oplossing met de Wifi-systemen van Ubiquity. Ook hier staat veiligheid voorop. Wij onderhouden de apparatuur op afstand zodat je altijd beschikt over de laatste veiligheidsupdates. 

Wifi Oplossingen

Datacenter

Straalverbinding internet

Wil je volledig ontzorgt worden en geen server-stress ervaren? Stap dan over op de Cloud werkplekken van Toren7. In ons serverpark in het datacenter van Toren7 in de TV Toren van Roermond bieden wij een up-time garantie van 99,7% en maximale veiligheid en beschikbaarheid van jouw omgeving, waar je ook bent in de wereld.

Ons serverpark staat in één van de  Groenste datacenters van Europa wordt 24/7 gemonitord op snelheid, beschikbaarheid en veiligheid. Onze firewalls bevatten altijd de laatste veiligheidsupdates. Alle email-verkeer wordt continu gescand op virussen en onbetrouwbare berichten (fishing mails).

Maak je gebruik van Microsoft 365? Dan zorgen wij er voor dat het datacenter altijd werkt met de laatste geteste updates.

Toren 7 Datacenters

Glasvezel door de lucht

Snel internet voor iedereen

Snel en betrouwbaar internet is niet op iedere bedrijfslocatie voor handen. Soms is aanleg van glasvezel te kostbaar en duurt het te lang. Toren7 straalt internet op hoge snelheid rond vanaf onder andere de TV torens in Roermond en Ittervoort. Je hoeft slechts een simpele schotelantenne te laten plaatsen om snel internet tot 200MB te ontvangen. Internet via de schotel dus; zonder breek- en graafwerk!

Bekijk de oplossingen.

Wil je meerdere bedrijfspanden digitaal met elkaar verbinden en worden graafwerkzaamheden te duur of zit er een openbare ruimte in de weg? Dan is de straalverbinding (internet via de schotel) van Toren7 mogelijk een goede oplossing. Wij kunnen jouw panden verbinden door op ieder pand een schotel te plaatsen. Zijn er meerdere verbindingen naar panden nodig, dan plaatsen we een Sectorantenne en kunnen zo schotels op meerdere bedrijfspanden plaatsen.

Check hier de beschikbaarheid voor glasvezel door de lucht.

Snel internet

Camerabeveiliging

Veiligheid van de bedrijfsomgeving en thuisomgeving is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Door de intrede van digitale camera’s, digitale opslag en snel internet zijn er nu veel meer mogelijkheden dan tien jaar geleden.

Toren7 levert een solide gamma van beveiligingscamera’s van het merk Ubiquity en Axiss. De beelden kunnen lokaal, op een eigen digitale  disk worden opgeslagen of remote op één van onze opslaglocaties in een datacenter. Via diverse Apps  van Toren7 kunnen de beelden bekeken worden.

Camera’s