camerabeveiliging

Creëer een veilige omgeving met onze camerabeveiliging

Een goede beveiliging van jouw bedrijfspand of huis is van essentieel belang. Het zorgt voor een gevoel van veiligheid in tijden dat gevaar om iedere hoek schuilt. Met behulp van professionele camerabeveiliging heb je jouw woning of bedrijfspand goed beveiligt en weet je precies wat er in jouw omgeving gebeurd.

Op het gebied van professionele camerabeveiliging is er veel mogelijk. De ontwikkeling binnen camerabeveiliging gaat hard. Een goed beveiligt pand zorgt voor een veilig gevoel bij jou en je medewerkers. Maar ook jouw klanten, leveranciers en andere betrokkenen profiteren hiervan.

Benieuwd of de camerabeveiliging van Toren7 iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Camerabeveiliging

Veiligheid van de bedrijfsomgeving en thuisomgeving is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Door de intrede van digitale camera’s, digitale opslag en snel internet zijn er nu veel meer mogelijkheden dan 10 jaar geleden.

Ubiquiti beveiligingscamera’s

Toren7 levert een solide gamma van beveiligingscamera’s van het merk Ubiquity. De beelden kunnen lokaal, op een eigen digitale Unify disk worden opgeslagen of remote op één van onze opslaglocaties in een datacenter. Via de Domitics4U app van Toren7 kunnen de beelden geïntegreerd worden met kantoor en/of huisdomotica. De standaard meegeleverde Unify camera-app beidt daarnaast ook vele mogelijkheden.

De nieuwe 4K camera’s geven zeer gedetailleerde beelden weer.

Wil je meer informatie over de professionele camerabeveiliging van Toren7? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor camerabeveiliging van Toren7?

  1. Specialist op het gebied van ICT oplossingen voor het MKB met meer dan 25 jaar ervaring;
  2. Snel zakelijk internet leveren op plekken waar dit niet leverbaar was;
  3. Snelle internetverbinding door de lucht, middels snelle straalverbindingen;
  4. Lokaal, bereikbaar en persoonlijk. Werkzaam in Limburg en een deel van Noord-Brabant.