Profiteer van alle mogelijkheden die Microsoft 365 je kan bieden

Microsoft 365

Ben je op zoek naar een cloudservice voor jouw organisatie waar alles in zit dat je nodig hebt? Van de beste Office-apps tot apparaat beheer en geavanceerde beveiliging, Microsoft 365 biedt het allemaal. Met behulp van Toren7 heb jij er geen omkijken meer naar en is jouw software altijd up to date!

Je kunt Microsoft 365 in verschillende software pakketten aanschaffen. Weet jij niet welke het best passend is bij jouw wensen en behoeften? Toren7 helpt je graag bij de aanschaf en implementatie van het juiste Microsoft 365 pakket.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft 365 via Toren7? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Microsoft 365 via Toren7

Microsoft biedt met het Microsoft 365 programma een volledig office automatiseringspakket aan. De continue doorontwikkeling hiervan biedt kansen voor bedrijven in het MKB. Toren7 levert het volledige Microsoft 365 programma. Zowel in de Cloud als lokaal op jouw eigen server.

Wij beheren jouw software en zorgen voor een probleemloze ICT-omgeving. Vergaderen via Microsoft Teams of gebruik maken van Microsoft Rooms? Wij regelen het voor je. Maak je nooit meer druk om het aanmaken van mailboxen, maken van back-ups, of het installeren van updates. Wij zorgen er voor dat je altijd up-to-date bent met jouw software.

 • Office 365/Microsoft 365;
 • Teams;
 • Rooms;
 • Beveiligde mailboxen;
 • Gedeelde documenten.

De voordelen van Microsoft 365

Werken met de software van Microsoft 365 biedt een aantal interessante voordelen:

 • Altijd en overal productief, waar je ook bent. Met Microsoft 365 is het eenvoudig om medewerkers te verbinden met klanten en leveranciers, informatie en inhoud die ze nodig hebben om effectief te kunnen werken. Thuis, op kantoor of onderweg.
 • Alle benodigdheden zijn in de cloud te vinden. Alles wat je normaal gesproken op papier verwerkt, kun je nu in de cloud opslaan en verwerken. Een duurzame manier van werken en overzichtelijker voor jouw organisatie!
 • Bescherming van belangrijke informatie. Niet alleen privacygevoelige informatie wordt beschermd, ook jouw medewerkers, bedrijfsgegevens en andere klantgegevens worden beschermd tegen cyberdreigingen.

Wil je meer informatie over Microsoft 365 met behulp van Toren7? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor Microsoft 365 via Toren7?

 1. Specialist op het gebied van ICT oplossingen voor het MKB met meer dan 25 jaar ervaring;
 2. Snel zakelijk internet leveren op plekken waar dit niet leverbaar was;
 3. Snelle internetverbinding door de lucht, middels snelle straalverbindingen;
 4. Lokaal, bereikbaar en persoonlijk. Werkzaam in Limburg en een deel van Noord-Brabant.