Snel internet voor iedereen met een straalverbinding

Het is niet altijd en overal mogelijk om een goede internetverbinding te realiseren. Bijvoorbeeld wanneer de locatie te ver buitenaf is. Toch wilt iedereen, vooral in deze tijd, graag overal goed internet. Maak daarom kennis met straalverbinding internet van Toren7.

Toren7 biedt verschillende mogelijkheden aan om internet via de schotel te ontvangen. We noemen dit ook wel glasvezel door de lucht. Profiteer ook direct van supersnel internet bij jou op kantoor!

Benieuwd naar de mogelijkheden van straalverbinding internet via Toren7? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Straalverbinding internet

Snel en betrouwbaar internet is niet op iedere bedrijfslocatie voor handen. Soms is aanleg van glasvezel te kostbaar en duurt het veel te lang. Toren7 straalt internet op hoge snelheid rond vanaf onder andere de TV torens in Roermond en Ittervoort. Je hoeft slechts een simpele schotelantenne te plaatsen om snel internet tot 200MB te ontvangen. Internet via de schotel dus. En dat zonder breek en graafwerk!

Bekijk onze straalverbinding oplossingen.

Multifunctioneel gebruik

Wil je meerdere bedrijfspanden digitaal met elkaar verbinden en worden graafwerkzaamheden te duur of zit er openbare ruimte in de weg? Dan is de straalverbinding (internet via de schotel) van Toren7 mogelijk een goede oplossing. Wij kunnen jouw panden verbinden door op ieder pand een schotel te plaatsen.

Zijn er meerdere verbindingen naar panden nodig, dan plaatsen we een Sectorantenne en kunnen zo schotels op meerdere bedrijfspanden plaatsen.

Check hier de beschikbaarheid van glasvezel door de lucht.

Wil je meer informatie over straalverbinding internet van Toren7? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor straalverbindingen van Toren7?

  1. Specialist op het gebied van ICT oplossingen voor het MKB met meer dan 25 jaar ervaring;
  2. Snel zakelijk internet leveren op plekken waar dit niet leverbaar was;
  3. Snelle internetverbinding door de lucht, middels snelle straalverbindingen;
  4. Lokaal, bereikbaar en persoonlijk. Werkzaam in Limburg en een deel van Noord-Brabant.