Werkplekken in de cloud

Werkplekken in de Cloud

Heb jij al nagedacht over het veilig opslaan van jouw bestanden en data? Er zijn bedrijven die hun data op verschillende plekken bewaren: op de laptop of desktop zelf, op een smartphone, ‘ergens in de cloud’ of op een gezamenlijke schijf. Hoe weet je dan welk bestand waar staat? De werkplekken in de cloud van Toren7 bieden een oplossing.

Met een werkplek in de cloud kun jij overal en altijd bij alle bestanden. Of je nu op je laptop, smartphone of tablet werkt, met de juiste inloggegevens kunnen jij en je medewerkers overal verder werken.

Benieuwd naar de werkplekken in de cloud van Toren7? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een cloud werkplek van Toren7

Een werkplek in de cloud van Toren7 is een moderne, digitale werkomgeving, speciaal ontwikkeld voor het MKB. Het biedt jou en je medewerkers een veilige werkplek die altijd en overal, op ieder apparaat beschikbaar is. Zowel op kantoor als thuis. Dat verhoogt de productiviteit en zorgt voor een zorgeloze IT-omgeving.

Toren7 ontzorgt. Geen IT stress meer. Onder andere het uitvoeren van updates, toepassen van veiligheidsmaatregelen, het aanmaken van mailboxen en het toevoegen van nieuwe gebruikers wordt uit handen genomen. De mogelijkheid tot thuiswerken is met de oplossingen van Toren7 vanzelfsprekend, net zoals ‘beeldvergaderen’ via Microsoft Teams.

Jouw veiligheid staat voorop

De grootste uitdaging van hedendaagse ICT-oplossingen zit hem niet meer in de infrastructuur, maar in de beveiliging van je netwerkomgeving en daarmee jouw data. Om die reden staat veiligheid in de oplossingen van Toren7 op nummer één.

Wij beheren al het verkeer dat van buitenaf in jouw netwerk terecht komt. Middels firewalls, virusscanners, mailscanners en up-to-date systeem hardware bieden wij een zeer hoge mate van veiligheid voor internet op kantoor en thuis. Al je mailverkeer wordt door ons gescand voordat het in je mailboxen wordt afgeleverd.

Wil je meer informatie over de cloud werkplekken van Toren7? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor werkplekken in de cloud van Toren7?

  1. Specialist op het gebied van ICT oplossingen voor het MKB met meer dan 25 jaar ervaring;
  2. Snel zakelijk internet leveren op plekken waar dit niet leverbaar was;
  3. Snelle internetverbinding door de lucht, middels snelle straalverbindingen;
  4. Lokaal, bereikbaar en persoonlijk. Werkzaam in Limburg en een deel van Noord-Brabant.