Wifi

Overal bereik met onze wifi systemen

Niets is zo vervelend als een internetverbinding die niet goed werkt. Helemaal wanneer je net in een online meeting zit met een klant of relatie, wanneer je een e-mail aan het versturen was of bij andere, vaak online, werkzaamheden. Met een goed wifi systeem heb je hier geen last meer van!

Een goed wifi systeem zorgt voor betere werkprestaties. Je hoeft immers niet continu te wachten wanneer de verbinding is verbroken. Niet alleen positief voor jou, maar ook voor je medewerkers, klanten en andere betrokkenen.

Benieuwd of de wifi systemen van Toren7 iets voor jou zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wifi systemen

Een snel en probleemloos draadloos netwerk is op veel kantoren geen vanzelfsprekendheid. Wegvallende verbindingen, traag internet en uitval zijn ergernissen die vaak voorkomen. Toren7 levert een solide oplossing met de Wifi systemen van Ubiquity.

Ook hier staat veiligheid voorop. Wij onderhouden de apparatuur op afstand zodat je altijd beschikt over de laatste veiligheidsupdates.

Ubiquiti wifi

Kies je voor de Ubiquiti wifi via Toren7? Dan wordt jouw hele kantoorruimte voorzien van één groot dekkend wifi netwerk. Een ander woord voor Ubiquiti is dan ook wel Mesh wifi. Het systeem maakt gebruik van één router en twee extra zenders die onderling met elkaar in verbinding staan.

Wil je meer informatie over de wifi systemen van Toren7? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor de Wifi systemen van Toren7?

  1. Specialist op het gebied van ICT oplossingen voor het MKB met meer dan 25 jaar ervaring;
  2. Snel zakelijk internet leveren op plekken waar dit niet leverbaar was;
  3. Snelle internetverbinding door de lucht, middels snelle straalverbindingen;
  4. Lokaal, bereikbaar en persoonlijk. Werkzaam in Limburg en een deel van Noord-Brabant.