Verminder de risico’s van je software met Zero Client

Wil je binnen jouw organisatie de IT-infrastructuur verbeteren of opnieuw inrichten? Dan is het van belang om jouw medewerkers dat te geven waar ze behoefte aan hebben op het gebied van hard- en software. Je zult bijvoorbeeld moeten kiezen tussen Thin Clients en Zero Clients.

De keuze tussen Thin Clients en Zero Clients heeft niet alleen gevolgen voor jouw medewerkers. Ook de afdeling of het personeel dat zich bezig houdt met IT-management en ondersteuning zullen de gevolgen van deze keuze merken.

Benieuwd of de Zero Client oplossingen van Toren7 iets voor jou zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Veiligheid en risico’s

Iedere computer in het netwerk is een potentieel “hackbaar” apparaat. Zelfs Thin Clients hebben een operating systeem waarmee ze verbinding maken met het internet. Dat betekent dat ook een Thin Client “gehackt kan worden”.

Toren7 is leverancier van Zero-Clients. Deze systemen hebben geen operating software, maar maken vanuit de hardware rechtstreeks contact met een server van waaruit jij kunt inloggen. Dit betekent minder risico’s en geen updates van systeemsoftware.

Verschillen

Hoewel het verschil tussen een Thin client en Zero client klein lijkt, is er organisatorisch toch een groot verschil. Minder veiligheidsrisico’s en minder of geen updates zorgen voor een grotere mate van betrouwbaarheid en daarmee een lagere belasting voor de organisatie.

Wil je meer informatie over de Thin Clients van Toren7? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor de Thin Clients van Toren7?

  1. Specialist op het gebied van ICT oplossingen voor het MKB met meer dan 25 jaar ervaring;
  2. Snel zakelijk internet leveren op plekken waar dit niet leverbaar was;
  3. Snelle internetverbinding door de lucht, middels snelle straalverbindingen;
  4. Lokaal, bereikbaar en persoonlijk. Werkzaam in Limburg en een deel van Noord-Brabant.